Iulian Pichiu

PNL în campanie la Bacău fără niciun candidat prezent.

Nu sunt jurnalist, aşadar să nu aşteptaţi să prezint evenimentele imparţial. Vineri, 22.03, la Bacău organizaţia PNL a ieşit pe centrul oraşului pentru a face propagandă politică. În mod normal nu comentez banalităţi, aşa cum este acţiunea unui partid precum PNL.

Dar poza de pe pagina de facebook a partidului m-a stârnit. După ce au livrat Bacăului primarul condamnat pentru corupţie, PNL reuşeşte să nu se reformeze. Aceiaşi balauri în prim plan, unii dintre ei îndrăgostiţi de parfumul corupţiei trandafirilor roşii. Aflaţi în campania de strângere de semnături pentru europarlamentare, PNL a reuşit să nu aducă niciun candidat în faţa băcăuanilor, din 40 câţi sunt pe listă nu a reuşit să ajungă niciunul. Adică atât de importantă este filiala “usl” Bacău, încât candidaţii nu se sinchisesc să ajungă în faţa noastră.

Nici un candidat PNL la europarlamentare nu s-a prezentat la acţiunea de imagine a PNL Bacău.

Acum să trec în revistă şi prezenţa unui psd-ist sadea, consilier de 27 de ani, consilier psd şi pnl (uneori în acelaşi timp), unul propus de colegii din poză pentru retragerea sprijinului politic. Cât de neinspiraţi să fiţi măh să vă prezentaţi alături de embleme ale eşecului precum Bârzu sau Palăr? Auzi, Bârzu şi Palăr fac baie de mulţime!

În afară de Miclăus, avocatul care seamănă cu Mihai Eminescu (de văzut poza de pe facebook), de ex-senatorul Luchian şi de Mihăilă nu ai ce alege din grupul PNL.

Auziţi mai băieţi din PNL, dar la voi nu se fac analize de activitate, de eficientă, etc.? “Licenţa” de preşedinte se dă pe viaţă? Porcii dovediţi că sunt PSD ori ALDE nu trebuie excluşi? Liderii fără rezultate nu trebuie demişi? Alegerile astea interne chiar nu pot fi pe bune, nu se poate reinventa partidul ăsta promovând tineri?

Mai bine aţi fuziona cu PSD Bacău, căci doar împreună veţi face pragul la alegerile locale, altfel PNL riscă să nu aibă vreun consilier, aşa cum riscă şi PSD-ul. În 2020 PSD şi PNL nu trec de 15%..