Pareri

Doar un popă a sfinţit noul sediu al Secţiei 2 de Poliţie. Nu mai sunt bani pentru un sobor întreg? O „bucătăreasă” și un incompetent au tăiat panglica.

„În octombrie 2018 vă anunțam că am reușit obținerea unui sediu nou pentru Secția 2 de poliție Bacău. Un demers care a durat un an și jumătate, dar despre care vă pot spune astăzi că a intrat oficial în linie dreaptă. Renovarea noului sediu din clădirea Luxor, strada Nicolae Bălcescu, a început de câteva luni și a fost instalată și sigla MAI.

Lipsa de interes a administrației locale și centrale PSD pentru siguranța cetățenilor este de notorietate. Ne putem considera norocoși pentru că nu s-a întâmplat o nenorocire din cauza stării avansate de degradare a actualei clădirii în care funcționează secția de poliție. Mă bucură nespus reușita acestui demers și vreau să le mulțumesc celor care au contribuit, chiar dacă a durat nepermis de mult.” scria Lucian Viziteu zilele trecute pe pagina de facebook.

Şi brusc văd cum se inaugurează sediul, în poze fiind prezent cuminte Piți al nostru şi „bucătăreasa” din parcare, prefect în timpul liber, lucru ce nu putea fi ratat de un popă de serviciu pe la inaugurările administraţiei.

A trebuit să existe un demers din partea altora pentru că administraţia e incompetentă şi pe de altă parte administraţia e la tăiat panglica. Bizar. Ciudăţenia e completată de imaginile de la inaugurare unde nu-l vedem pe Lucian Viziteu. Poate că n-a fost invitat de Piţi, poate că a avut treabă. Oricum, din categoria „Patrihoţi în România”, administraţia e mândră de noul sediu, unul care trebuia să existe de mulţi ani. Nu e târziu nici acum dacă ne gândim la starea jalnică a deja fostului sediu al Secţiei 2.

Prefectul județului Bacău, Maricica-Luminița Coșa, a participat ieri, 22 martie 2019, ora 11.00, la inaugurarea noului sediu al Secției 2 de Poliție Bacău (Nicolae Bălcescu nr. 5), în clădirea Luxor.Maricica-Luminița Coșa l-a felicitat pe șeful Poliției Bacău, chestor de poliție Vasile Oprișan, pentru implicarea întregii echipe pe care o conduce în finalizarea procesului de mutare a sediului poliției. Extraordinar! Dacă nu s-a lăsat şi cu doi mici, că tot a fost prezentă o bucătăreasă, degeaba. Popicului i-aţi plătit slujba ţinută? De ce a fost doar unul? Ciudat! Nu aţi avut bani de un sobor?

One thought on “Doar un popă a sfinţit noul sediu al Secţiei 2 de Poliţie. Nu mai sunt bani pentru un sobor întreg? O „bucătăreasă” și un incompetent au tăiat panglica.

  1. PSD-ul nu are nici un merit,Lucian a fost cel care s-a zbătut pt. acel spațiu.’Oficialitățile’ prezente nu au avut nici un merit!!!

Comments are closed.