Pareri

Au început lucrările şi pe strada Aeroportului. Ca să aibă de unde fugi de ici colo. Pariu că luni nu-i mai vedem nici acolo?

La 3 ani de administraţie după ce ai tras zeci de mii de înjurături pentru „nimicul” realizat, brusc te trezeşti să foloseşti deviza „Împreună facem ce trebuie pentru Bacău”. Păi dragule Piţisor, n-au îndrăznit ăştia 3 ani? Şi nu s-au izbit de NIMIC? Dar hai să vedem ce şi unde activează ăsta micu’.

A îndrăznit să facă nişte poze la ceas de seară pe Calea Bârladului, 3 utilaje, 3 muncitori şi 200 metri de „zgârietură” pe lăţime de 1,5 metri. Un nimic. La 6 zile de la începutul „marii asfaltări” e tot aşa, adică zgârietura şi pozele pe facebook. A postat gospodarul cu mare fast şi începerea lucrărilor pe Prelungirea Bradului. De două săptămâni a decopertat cam 20% din stradă şi… gata. Au strâns sculele şi au plecat. Vă întrebaţi unde? Probabil pe strada Aeroportului că tot anunţa ieri piţiponcul despre faptul că se zbate, se zbate pentru Bacău.

În poze ce vedem? Două utilaje şi doi muncitori. Aşa arată echipa ce face o lucrare de 2,3 milioane euro! Au început ceva la ceas de seară şi în ultima zi a săptămânii probabil ca până luni să poată uita populimea de strada asta şi de lucrare. Şi luni îşi anunţă lucrările începute în altă parte, alte poze alt text, totul pentru ca Bacăul să înflorească. Strada 22 decembrie e decopertată pe alocuri şi locul e părăsit. Se lucrează din când în când la giratoriul din Şerbăneşti şi la parcarea din Parcul Catedralei. Ăştia fug din loc în loc cu 40 de muncitori şi încearcă să pară că-s prezenţi peste tot în oraş. Punem pariu că pe Aroportului se va lua o pauză binemeritată după 5 zile? Una care e în trend cu Centura, Prelungirea Bradului şi Giratoriul Şerbăneşti.

De peticiri mai auzim ceva? Se apucaseră acum vreo lună şi nu-i mai văd. S-au apucat de „proiecte” serioase, de poze pompoase şi de alergat de la o lucrare la alta. SSPM-ul are nevoie de personal pentru că nu vor putea primi decât înjurăturile băcăuanilor din cauza finalizării lucrărilor într-un timp extrem de lung.

One thought on “Au început lucrările şi pe strada Aeroportului. Ca să aibă de unde fugi de ici colo. Pariu că luni nu-i mai vedem nici acolo?

  1. Chestia asta cu SSPM nu-i cam ilegală (vezi situația cu societățile lui Firea). Ăștia nu iau lucrări fără licitație, la prețurile stabilite de ei ?

Comments are closed.