Sport

„Pisicile” n-au trecut de „valurile mării” aduse de Selena Constanţa.

Etapa a 8-a a Ligii a 2-a de fotbal feminin a însemnat şi startul returului. Astăzi pe o vreme superbă, fetele ambiţioase de la echipa feminină „Pisicile Roşii Măgura” au avut parte de vizita echipei constănţene Selena. În prima etapă a campionatului „pisicile” suferiseră o înfrângere cu 1-2 la Constanţa, fapt ce le ambiţiona pentru o partidă bună şi o revanşă.

Aproximativ 50 de persoane în tribunele stadionului „Lucreţiu Avram”, o vreme bună, o galerie ce a susţinut frenetic echipa băcăuană şi nevoia de puncte au fost lucrurile ce trebuiau să aducă un rezultat bun. Încă din prima parte a jocului fetele noastre au avut un joc slab, probabil datorat pauzei lungi de la încheierea turului şi până astăzi. Au alergat după cele 3 puncte puse în joc şi a fost destul de dificil să le câştige în compania unei echipe Selena care a reuşit să pasese şi să ţină adversarul departe de poartă.

Încă din prima repriză, Selena a înscris şi a închis tabela cu avantaj la pauză. În cea de-a doua repriză „pisicile” n-au reuşit să mărească ritmul şi nici să lege pasele aşa cum îşi dorea Cătălin Cojocaru, cel care a încercat din răsputeri să pună în mişcare „maşinăria” de fotbal feminin băcăuană. Scorul final a rămas 1-0 în favoarea echipei Selena Constanţa şi „pisicile” au rămas să ocupe ultima poziţie în clasamentul ligii a 2-a. Fără nici o victorie în această ediţie de campionat, fetele vor trebui să scoată tot ce e mai bun în ultimele 6 etape ale competiţiei.