Pareri

Duduie economia şi Bacăul are o creştere imobiliară de 30%!

Pesimismul domină municipiul Bacău, cetăţenii sunt dezamăgiţi de tot ce mişcă sau dimpotrivă, nu mişcă în oraşul lui Bacovia. Ne plângem zi de zi de gropi, praf, asfalt, uliţe, salariu, nivelul de trai sau alte prostioare. Eu m-am convins azi că suntem deprimaţi pentru că nu citim ce trebuie.

Da! Nu citim decât ce se scrie pe bloguri, ceea ce scriu toţi nebunii pe facebook şi atât. Piţi s-a chinuit să lanseze pe piaţă un ziar tipărit în care să relateze adevărul şi doar adevărul. Nu vă gândiţi la Jurnalul de Bacău că aia e altă pleaşcă a partidului. Direcţia e spre Jurnalul Bacăului (aşa-i că seamănă?), ziarul tipărit în 20.000 de exemplare şi care ne costă lunar 60.000 lei. E ziarul primăriei nu al partidului ar spune ciuma roşie locală. Nici nu puteţi crede altceva dacă îl şi răsfoiţi. Îl rasfoiţi doar dacă ajunge în casa voastră pentru că din 20 de mii de exemplare aveţi şanse mici să-l şi prindeţi în mână. Plătim cu toţii şi îl primim doar unii, unii mai necredincioşi în ale guvernării.

Dacă vreţi optimism la bucată sau la kil’, musai să ajungeţi în posesia ziarului de propagandă. Aici veţi observa că în Bacău doar se construieşte şi se fac realizări măreţe. Totul e pe plus şi totul e în creştere. Cică autorizaţiile de construcţie au o creştere de 30%! Cum? Au explodat construcţiile în oraş? Cum naiba de vedem noi doar clădiri în paragină şi terenuri pline de boscheţi? 30%? O fi doar din cauza economiei care duduie? Desigur! Când economia unui oraş duduie, se fac autostrăzi (pe hârtie), se fac Rezerve de apă, se fac insule de agrement şi se construiesc blocuri pentru tineri. Aberez? Hmm. N-aţi pus încă mâna pe Jurnalul Bacăului. Cică Bacăul va primi 10 milioane de euro despăgubiri, că asa vrea Piţi!

Cam aşa ceva…