Iulian Pichiu

Cum răspundem la întrebarea următoare? Avem în România Oligarhie?

In poza de mai jos este Sorin Roșca Stănescu alături de Rareș Bogdan. Cum ar veni nașu’ și finu, unul într-o barcă, altul în cealaltă! Ultimul este primul pe lista PNL pentru europarlamentare!

In opinia mea, aceasta este dovada ca PNL nu este cu nimic mai breaz decât PSD, au aceleași apucături și sunt parte importantă a mizeriilor politice. La Bacău de exemplu, PNL este condus de Ionel Palar, cunoscut în rândul membrilor PNL ca fiind reprezentantul PSD din cadrul PNL. Acesta este cumatrul lui Barzu Ilie, alt PSD ist deghizat, propus pentru excludere de organizația PNL Bacău (municipală) taman pentru sprijinul acordat PSD ului în Consiliul Local Bacău.

Sunt atât de multe amănunte necunoscute publicului băcăuan, asta pentru ca publicul băcăuan nu a considerat util sa sprijine financiar presa locală atunci când a avut ocazia. Astăzi, abia găsești 2-3 indivizi care spun lucrurilor pe nume, dar care sunt cu ușurință aruncați în derizoriu și etichetați nebuni. Și eu sunt nebun după adevăr, după justiei, după morală, după onestitate și profesionalism, exact ceea ce lipsește astăzi de pe scena politică locală.

Sper ca Bacăul va amenda la urnă partidul mincinoșilor și populistilor, iar nomenclatura nu va reuși ceea ce și-a propus, nu va reuși sa transfere puterea către urmașii lor.

România nu iubește Oligarhia!