Iulian Pichiu

Chiar dacă…

„Avocata Zuzana Čaputová a ieşit câştigătoare în primul tur al alegerilor prezidenţiale din Slovacia, desfăşurat sâmbătă, obţinând 39,14% din sufragiile exprimate, potrivit rezultatelor parţiale anunţate de Biroul de statistică după numărarea a 50% din voturi, informează AFP şi Reuters, preluate de Agerpres.”

Sper din tot sufletul ca românii să urmeze aceiași pași, partidele consacrate, cele care au liste lungi de politicieni corupți trebuie să deconteze puternic la alegeri.
Avem nevoie de o nouă clasă politică, de oameni noi care au demonstrat ca pot fi eficienți și cinstiți în mediul privat. Cred ca ne-am săturat de politicieni care nu au o secundă petrecută în mediul privat, care au muncit toată viata lor pe bani publici, angajați la stat și care cu mare ipocrizie se dau specialiști în capitalism și democrație.

Avem ultima șansă să corectam eroarea din 2016, iar șansă noastră este sa votam Usr-Plus. Chiar dacă nu sunt perfecți, chiar dacă sunt partide aflate la început de drum, sunt la ani lumină distanță de tot ceea ce se întâmplă în partidele sistemului nomenclaturist.

In mod cert vom găsi mereu resurse să criticăm și să ne plângem, dar în alegerile ce urmează nu avem nicio scuză dacă partidele nomenclaturii reușesc să își păstreze puterea.

Usr-Plus sunt unica alegere rezonabilă în aceste timpuri extrem de importante pentru noi și copiii noștri.