Pareri

După ce au gazat femeile şi copiii, după ce au băut un „ceai amar” de ziua lui Eminescu, „sclavii” au plantat „fapte bune”.

Ai putea să pui în aceeaşi oală „fapte bune” şi „jandarmi”? Aşa-i că-i greu să faci asta cu toate păcatele pe care le trag în urma acelui 10 august şi numai? Ca să poţi vorbi în acelaşi timp de „Plantăm fapte bune în România” şi de jandarmi e cam greu. După ce au băut un ceai amar de ziua lui Eminescu, „eveniment” soldat cu zeci de mii de reacţii negative la adresa ăstora care gazează românii, au încercat şi treaba cu împădurirea.

Au fost în apropiere de Moineşti şi au chemat massmedia pro pentru a propaga foto şi mesaje în online. „Jandarmii sunt permanent alături de comunitate” se scrie în comunicatul trimis de ciumpalaci. Alături au fost şi de comunitatea care a protestat împotriva guvernului şi cărora le-au aplicat 2.000 de bastoane, plus 2.000 de doze cu gaz.

Acum au plantat 2.000 de puieţi în Văsâiesti, Moineşti, poate-poate mai uită românii ce reprezintă jandarmeria. Ei, uite că nu prea uită. Tot slugi aţi rămas şi tot la inundaţii şi deszăpeziri v-aş trimite. La general vorbind, pentru că există şi oameni printre ei.