Comunicat de presa

Bacăul pe „avarii”. Fără apă două zile!

Că tot trecu’ ceva timp de când n-am scos bidoanele la treabă. Că tot n-am umplut cada cu apă de ceva timp. Că tot n-avem Rezerva de Apă în lucru.

Cică programul de furnizare a apei va fi restricţionat dar la ce memorie am el a fost inexistent la celelalte avarii. Vorba lui Bejan, atenţie mare la reumplere că s-ar putea să bubuie o a doua avarie pentru o săptămână de „restricţii”.

Hai, fuguţa la market!

Comunicat CRAB:

„Avarie – Staţia Pompare Moineşti –

În dată de 16.03.2019, orele 05.57, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică a staţiei de pompare Moineşti, (până de curent electric) am fost nevoiţi să executăm manevrele aferente trecerii pe alimentarea electrică de rezervă.

În timpul acestor operaţiuni (care au durat aproximativ 10 minute) a fost întreruptă pomparea apei pe aducţiunea de la Poiana Uzului, ceea ce a dus la golirea parţială a acesteia.

Procesul de umplere complet a conductei se va face conform procedurii prin creşterea treptată a debitului. În această situaţie furnizarea apei potabile în Municipiul Bacău, în dată de 16.03.2019 se va realiza restricţionat, după următorul program 05.00 – 09.00 şi 18.00 – 21.00.

Este posibil ca în zonele înalte ale Municipiului Bacău presiunea de furnizare a apei potabile să fie redusă. Estimăm că reluarea programului de furnizare a apei se va face începând cu data de 17.03.2019, orele 05.00.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”