Pareri

„Miile de băcăuani care au protestat azi în oraş ar fi trebuit să fie pe şantierul Centurii”. Asta visa Benea azi!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost prezent împreună cu reprezentanții CNAIR, pe șantierul variantei de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău. Tare-mi place asta cu „profil de autostradă”. Deşi e o Centură de Ocolire, ăştia o dau cu profilul de autostradă. Azi a fost „inaugurarea” după cum explică pesediştii dar Benea a făcut o declaraţie ciudată, să nu zic idioată precum maimuţa care zace în el. De fapt aş jigni săracul animal. Cică ăştia noi, constructorii Centurii, au făcut mai mult în câteva zile decât turcii într-un an! Poftim? Păi azi e inaugurarea şi deja Umbrărescu a făcut mai mult în „aceste” câteva zile? Aceste câteva zile e doar azi tembelule!

Licitaţia pentru construcţia şoselei de centurã a municipiului Bacãu va fi pusã pe SEAP şi publicatã în Jurnalul Uniunii Europene astãzi sau cel mai târziu luni – a declarat Dragoş Benea, preşedintele CJ Bacãu.
Este cel mai important proiect al Bacãului de dupã Revoluţie, un proiect la care am muncit împreunã cu primarul Bacãului (Stavarache Romeo). Licitaţia pentru execuţie va dura 52 de zile şi sperãm ca, pânã la sfârşitul acestui an, sã ştim cine va fi constructorul.
” spunea Benea în 2013.

Acum suntem siguri că ăştia o termina mai repede deşi nici măcar n-au reuşit să facă angajările anunţate. Ăştia au nevoie de muncitori pentru a se apuca de treabă. 3 maşini de tonaj zbârnaind în mare viteză pe lângă ministrul Cuc şi acoliţii pesediști l-au făcut pe Șova să rămână plăcut surprins: „Spre surpriza mea, se circulă de o manieră rezonabilă. Antreprenorul își arată forța, sunt mândru că ne ținem de cuvânt”, a spus Șova. Asta circ şi ăştia circari nu cei de care vorbea Dragnea la Bucureşti.

Faptul că în pozele surprinse de mass media, cea de mai jos fiind preluată de la zdbc.ro, nu văd decât vreo 3 utilaje într-un colţ nu mă face să cred decât că ăştia nu-s doar tembeli, sunt şi jigodii.

Benea şi gaşca pesedistă şi-ar fi dorit ca miile de băcăuani care au protestat azi în oraş să fie alături de ei pe şantierul Centurii. Puteau vedea „profilul” autostrăzii mai bine. „Cum ar fi fost?” pare să spună Benea în poza în care „fierbe” auzind de Bacăul paralizat pentru 15 minute.

Benea pe ganduri…

Foto preluat de la zdbc.ro