Pareri

Un vasluian, 3 ciumaţi şi m**e PSD!

Un vasluian a găsit o soluţie inedită de a-i sancţiona pe mai marii oraşului în fix ziua femeii, 8 martie. Propagandiştii au ieşit cu nişte garoafe în braţe pentru a le oferi doamnelor ce treceau prin faţa sediului Partidului Social Democrat din Vaslui. Tembelii stăteau în faţa sediului pentru a crea imagine bună partidului cu florile în braţe, neînţelegând vorba veche a românului „Cu o floare nu se face primăvară”.

Vasluianul a oprit maşina în dreptul lor şi le-a dedicat o piesă rulată pe youtube. Nu vă gândiţi că a fost ceva pe placul lor, dimpotrivă, trupa Arma cu celebra „Muie PSD”. Fix când ciumaţii ofereau o floare pensionarelor ce zăboveau la linguşeala lor, intra pe ritm refrenul. Vizibil deranjat de acest gest, domnul Buzatu a încercat să-i arate obrazul tânărului.

Treaba-i nasoală cu „Patrioţi în Europa” zic eu. Lumea începe să reacţioneze şi mai cu seamă să gândească. Pozitiv. Alături de poza cu pricina, vasluianul a scris şi un text. „Ne vedem pe 10 august şi la vot!”

Le-am pus o melodie cu dedicație de dimineața, cu geamurile coborâte… aşa ca pentru ei!!! M.. E PSD Băiatu’ lui tata, Tudorel, cel care este cu spatele, m-a întrebat dacă am bun simț că le dau M.. IE PSD, de pe youtube, când ei oferă garoafe pensionarelor! Ce-i drept erau într-o postură nasoală pe melodia aceea… ei mai ofereau câte o floare fix când pe melodie se strigă M.. IE PSD, la maxim. Ar fi vrut să ne confruntăm în idei? Pe bune?! Care idei Tudorele?… Să mai ascult aberațiile voastre? Le vedem şi ne afectează oră de oră. Ai epuizat ideile cetăţene Buzatu Tudor, ne vedem la vot!!! Şi cu siguranţă şi pe 10 August 2019, ca şi anul trecut!!” a scris Valy Nechita pe facebook.