Pareri

54% din gospodăriile judeţului au canalizare! Cine a făcut statistica a băut peste măsură!

Cum ar fi să auzi că în fundul Crăcăuani, acolo unde doar muştele vara şi zăpada iarna ţin companie oamenilor bătrâni din zonă să fie amendaţi că nu şi-au „tras” wc în casă? Cum ar fi ca după nişte furăciuni ca-n codru din banii pentru investiţiile legate de canalizarea în mediul rural, nea’ Vasile venit de la bloc anul trecut să ceară primăriei canalizare şi exprimându-şi dorinţa de a se „conecta” la acest lucru modern şi normal?

Cum ar fi ca tanti Ioana să primească 4.000 lei amendă, asta fiind maximul, pentru faptul că nu vrea decât aerul curat din fundul curţii? Cum ar fi ca nea’ Vasile despre care vă vorbeam să facă o solicitare prin care Primăria să fie amendată pentru incapacitatea de a oferi această canalizare? Care din cele două situaţii ar fi banale?

Unde au furat mai puţin şi au reuşit o reţea de canalizare ineficientă şi doar pentru vreo 50% dintre locuitori ăştia vor să treacă la treabă şi să-i amendeze pe bătrânii rămaşi în cocioabele din sat. Dar pe gospodarul ăla care n-a reuşit să realizeze canalizarea deşi a fost posibil dar n-a existat voinţă ci doar alte „pasiuni” ale administraţiei cine îi amendează? O mulţime de norme venite dinspre Europa şi mai ales de care guvernanţii vor să ţină seama, doar cele legate de justiţie nu-s băgate în seamă de ciuma roşie.

Cică în judeţul Bacău 54% dintre locuinţele din mediul rural au canalizare şi 55% au apă curentă. Cineva „fură curent” rău. Sau poate că eu văd alt judeţ şi mi se pare că-i Bacău.

Să-i dăm „drumul” la amenzi zic că şi aşa au terminat ciumaţii banii pentru pensii şi salarii.

One thought on “54% din gospodăriile judeţului au canalizare! Cine a făcut statistica a băut peste măsură!

  1. Nici nu trebuie sa mergi pe la nu stiu ce fundatura de sat. As baga mana in foc ca WC-ul din fundul curtii inca se mai gasesti si prin satele din jurul orasului.

Comments are closed.