Pareri

„Patrioţi în Europa”. Doar atât! Fără corturile alianţei USR-PLUS!

De la treburi serioase până la cele mai mici rahaturi. Asta-i marja de „distrugere” a ciumei roşii care nu doarme liniştită nici când văd că-i pe cale să ajungă Koveşi mare „sculă” în Europa şi nici când USR-PLUS îşi instalează corturile pentru strângerea de semnături pe trotuarele din oraşe. Dacă pot împrăştia cu noroi o fac. Şi o fac pentru că se tem de alte opţiuni posibile ce apar în viaţa politică naţională, opţiuni ce parcă au intrat în mintea unui electorat fost pesedist şi care nu-l mai pot controla cu kilu’ de ulei.

Recurg la gesturi demne de prostie mai cu seamă pe plan local în localităţile în care erau obişnuiţi să controleze electoratul prin mesaje populiste şi eronate, vezi cazul ultimului apărut în care patriotismul e la mare preţ. Tot patriotism o fi şi vandalizarea corturilor alianţei USR-PLUS dar nu pricepem noi. Ce e de altă culoare, ce nu-i pe placul şleahtei de ciumaţi trebuie să dispară sau măcar trebuie împiedicată să se ridice.

Aseară au fost vandalizate corturile ăstora din zona Narcisa pentru că probabil ocupau prea mult din trotuar. Probabil că nişte idioţi n-au avut altă treabă dar mai degrabă cei din alianţă cred în „mâna destinului” pesedist. Eu cred acelaşi lucru, fix preocuparea partidului cu fonduri de 80 milioane de euro care şi-a permis „motivarea” unor ciumpalaci cu două sticle de vodcă. Motivare care putea produce astfel de imagini.

Alianţa USR-PLUS e motivată mai mult şi nu se lasă intimidată în ciuda acestor aspecte, lucru pe care îl văd scris în postarea de pe pagina lor de socializare. Îi găsiţi astăzi în următoarele locaţii în care strâng semnături pentru susţinerea lor la europarlamentare:

  1. Strada Nicolae Bălcescu Nr 3. – Luceafărul,
  2. Strada Mioriței intersecție cu Strada 9 Mai,
  3. Strada Narciselor intersecție cu Calea Republicii.
  4. Piaţa Tricolorului
  5. Parcul Cancicov