Comunicat de presa

Dacian Cioloş ajunge la Bacău pentru strângere de semnături!

Îşi spun „Oameni noi” în politică şi poate că au dreptate. Poate că speranţele sunt legate de ei şi nu putem rata să-i vedem, să-i ascultăm şi să-i luăm la „întrebări” ori de câte ori avem ocazia. De data asta avem ocazia s-o facem cu cei de la PLUS care vin în Bacău pentru a strânge semnăturile necesare campaniei pentru europarlamentare. Obişnuiţi la tv cu Dragnea şi oamenii aduşi special pentru pupincureală, în campaniile din Călăraşi şi Ialomiţa, uite că băcăuanii au parte de nişte oameni mai faini, unii care cică vor şi pot să schimbe câte ceva în România. Putem vedea doar dacă mergem şi noi să-i ascultăm.

Dacian Cioloş, Preşedintele PLUS, va veni la Bacău marţi, 12 martie 2019. Însoţit de candidaţii la alegerile europarlamentare Ramona Strugariu (poziţia a 8-a pe lista cu candidaţii Aliantei 2020) şi de Liviu Iolu (nr.15 pe lista), el sa va întâlni cu membrii şi susţinătorii PLUS din judeţul Bacău la Hotel President, începând cu ora 13.00. Dupa discuţii, aceştia vor ajuta la strangerea de seamnături în municipiul Bacău pentru susţinerea listei de candidaţi ai Alianţei 2020 USR+PLUS, urmând a fi prezenţi în zona centrală a oraşului, acţiune la care vor participa şi membri USR, partenerii de alianţă.

De la Bacău, Dacian Cioloş şi echipa sa vor pleca spre Piatra Neamț şi apoi spre Botoşani, unde vor participa la evenimente similare cu cel de la Bacău.

Eurocandidaţii Ramona Strugariu si Liviu Iolu, reprezentanţii PLUS pentru zona Moldovei -regiunea Nord-Est, sunt originari din Bârlad, respectiv Dorohoi, şi au participat încă de la început, alături de Dacian Cioloş la înfiinţarea şi construcţia PLUS.