Pareri

Patrioţi pe dracu’! Hoţi până-n măduva oaselor! Facebook le închid paginile, ei mânjesc spaţiul public!

În primăvara lui 2016 ne-au stresat ciumaţii cu „îndrăzneala” aruncată în casele noastre, în staţiile de autobuz şi în tot spaţiul public. „Îndrăzneşte să crezi în România” a fost gogoşica pe care o parte dintre români a mestecat-o prea uşor. Am îndrăznit 3 ani şi ne-am luat ţeapă, una pe care n-o vom uita uşor.

Am zărit prin oraş astăzi o reeditare a gogoşilor pesediste, cu o altă culoare şi cu un alt mesaj. Au făcut praf Uniunea Europeană prin declaraţiile europarlamentarilor PSD, s-au făcut de râs prin gesturile lui Grapini, cea care a încercat hoţia şi la numărarea voturilor în Comisiile Europene, au gazat şi umilit 100 de mii de români veniţi din Europa la protestul din 10 august 2018, au executat poporul român astfel încât numărul celor care părăsesc România să fie într-o creştere continuă şi acum au lansat un mesaj penibil raportat la politica abordată. „Patrioţi în Europa. România merită mai mult”

Patrioţi în Europa se cred ăştia care mânjesc tara pe la Bruxelles? Patrioţi? A-ţi umili propriul popor, a nu-ţi asculta poporul atunci când el urlă în stradă, a călca în picioare tot ce înseamnă justiţie, a nu auzi strigătul elevilor, studenţilor, actorilor, diasporei, e ceea ce ăştia numesc patriotism? Ăştia ne îndrumă să nu mai credem în România aşa cum făceau în 2016 ci în PSD, partidul de patrioţi. Incredibil.

Aceste mesaje vin exact la ţanc, momentul fiind o coincidenţă perfectă cu primirea celor 80 de milioane de euro de către PSD şi alegerile europarlamentare din mai. Să ai 80 milioane de euro şi să nu mânjeşti staţiile de autobuz cu mesaje propagandistice, ar fi o mare prostie. A mai auzit careva vreun pesedist să ne mai îndrume spre „îndrăzneală”? Nu! Gata! Acum ei sunt patrioţi şi noi trebuie să aflăm asta chiar pe banii noştri. Românii muncesc din greu în Europa pentru a susţine familia rămasă acasă şi ăştia sunt doar sclavi în opinia pesediştilor. Adevăraţii patrioţi rămân acasă. Rămân acasă şi fură cât pot. E cazul şleahtei lui Tudorel. A penalilor lui Dragnea.

Facebook le-a închis câteva zeci de pagini propagandistice prin care transmiteau mesaje nişte postaci plătiţi din banul public. Până şi Facebook a înţeles că PSD România e ciuma de care nu are nevoie online-ul, mai cu seamă reţeaua de socializare. Cică habar n-aveau politicienii PSD despre acele pagini. Zău? Veneau să încaseze banii de la casieria partidului fără să-i întrebi cine sunt şi cu ce se ocupă? Hmmm.

Paginile propagandei ciumate sunt în pericol şi ăştia au gândit că mesajele lor nu pot fi şterse de prin staţiile de autobuz. Nici de pe panourile publicitare ale „colaboratorilor” mediului de afaceri.

Îmi spune careva ce patriot pesedist trăieşte prin Bacău? O fi Piţi patriotul de serviciu al anului 2019? Sau poate Benea? Patrioţi în Europa? Nu se pun momentele în care ăştia îşi petrec concediile prin Maldive şi Bahamas.

Patrioţi pe dracu’! Hoţi până-n măduva oaselor!

One thought on “Patrioţi pe dracu’! Hoţi până-n măduva oaselor! Facebook le închid paginile, ei mânjesc spaţiul public!

Comments are closed.