National

Încă o luptă pierdută de PSD! Încă o luptă câştigată de USR! Alianţa USR-PLUS, drum bun la Europarlamentare!

„Victorie!
Înalta Curte de Casație și Justiție a admis contestația USR-PLUS în urma respingerii cererii de înregistrare a alianței de către Biroul Electoral Central. În urma deciziei magistraților ICCJ, Alianța 2020 USR PLUS poate participa la alegerile pentru Parlamentul European!”

Asta e postarea făcută de USR pe pagina de facebook acum 2 ore. Mă gândesc la faptul că mai degrabă e un război pierdut de PSD şi nu unul câştigat de USR. Să fii un B.E.C. de culoare ciumată şi să încerci a stopa orice forţă politică venită din urmă e de-a dreptul penibil. Dacă ar fi un partid puternic, PSD ar lupta de la egal la egal cu oricine şi chiar ar face „invitaţia” la luptă. Dar ei sunt penibili şi încearcă să facă legea în România, inventează interpretări ale legilor şi vor să omoare din faşă orice forţă politică născută în ţara pe care au distrus-o de 30 de ani în continuu.

Alianţa merge la Europarlamentare şi chiar merge cu reale şanse să scrie istorie, o nouă istorie. PSD a mai pierdut un război, unul care face parte dintr-o listă lungă a speranţelor noastre că ciuma va părăsi ţara curând.

Repet, cred cu tărie că e o pierdere dureroasă pentru PSD. Bravo domnilor din Alianţa USR-PLUS care au reuşit să pună în genunchi PSD-ul şi de data asta. Vrem fără penali în funcţii publice şi vă urăm succes. Dar atenţie mare la butoane!