Comunicat de presa

„Barrier” suspendă activitatea 15 minute. #şîeu

Pe data de 15 martie, la ora 15.00, 15 minute, vom suspenda activitatea celor 41 magazine Orange, sediul Barrier si cele 35 de francize din intreaga tara. Peste 700 de persoane, se vor alatura acestei campanii. Ne dorim o regiune dezvoltată într-o țară dezvoltată. Nu vrem să fim, așa, într-un no man’s land, ci să fim legați de restul țării, de Transilvania și Muntenia”, anunta Garmacea, intr-un comunicat de presa. (zdbc.ro)

Decizia a luat-o in semn de solidaritate cu antreprenorul Stefan Mandachi, din Suceava, care va sista pe 15 martie activitatea la compania sa si va inaugural primul kilometru de autostrada, construit din resurse propria, ca o reactie la dezinteresul autoritatilor fata de dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Adrian Garmacea este antreprenorul bacauan care se alatura campaniei „Romania vrea autostrazi”, cu doua firme, Barrier SRL si Electric Plus SRL.

2 thoughts on “„Barrier” suspendă activitatea 15 minute. #şîeu

  1. Cel mai mare hot care își bate joc de angajați. Efectiv toți angajați lui sunt sclavi Și o frica prea mare de a vorbi în public , salarii de mizerie și condiții de mizerie.

Comments are closed.