Pareri

„V-aţi jucat oleacă pe muzică populară, v-au dat 3-4 mici şi-o bere, o găleată, un pix şi voi aţi votat PSD-u’, mă!”

V-aţi bucurat că v-au mărit, mă, salariile cu 20-30 de lei! V-aţi jucat oleacă pe muzică populară, v-au dat 3-4 mici şi-o bere, o găleată, un pix şi voi aţi votat PSD-u’, mă! La ce dracu’ au mai luptat, mă, părinţii voştri pe front, în războaie?! Ca să ce? Ca să vă lase-o ţară, cu bogăţii naturale, cu păduri, cu tot, înspre evoluţie, da! La noi nu mai este, mă, nimic, mă! Uită-te când vii prin munţi, numai 3-4 copaci în faţă, în spate, ras, mă, mii de hectare, ras! Tot, drumuri pline de gropi, de murim pe şosele, te fereşti de-o groapă şi te duci dracu-n copac! Nimic, mă, nu se face bun la noi!

Cum dracu să n-o iei razna când trebuie să munceşti prin ţări străine, departe de familie şi mai ales când circuli prin ţările unde normalitatea te face un român invidios şi frustrat în acelaşi timp? Cum să nu răbufneşti pe „moşnegăraia pesedistă” care se bucură pentru 10 lei mărire de pensie şi care ne explică ceea ce-şi doresc: „Linişte în ţară pentru că vor o bătrâneţe lungă şi cât mai mulţi ani în care să le vină pensia”. Copiii şi nepoţii se pot învârti prin noroaie, se pot îngropa în datorii pentru a supravieţui şi pot muri prin spitale, pot pleca la muncă în alte ţări şi pot trăi din ajutoarele sociale oferite de statul român, doar să nu mai protesteze şi să nu deranjeze mafia pesedistă. Se tem pentru viitorul liniştit în care-şi cheltuie pensia pe tigăile la promoţie ce sunt „aruncate” prin supermarketuri.

Un şofer de TIR a răbufnit şi el pe reţelele de socializare printr-un clip video în care critică bătrânii ce tot votează PSD-ul. Mi-a plăcut reacţia lui şi chiar aş spune că a vorbit exact cum gândesc eu. Apar din ce în ce mai multe „răbufniri” pe reţelele de socializare şi tind să cred că la alegerile din 2020 va fi sfârşitul. Sfârşitul erei ciumaţilor ce-şi fac de cap prin Parlamentul României şi prin administraţiile locale unde sunt căpuşele normalităţii.

Eu zic că merită să ascultaţi acest clip!