Cine-i fudul şi vrea restructurare la Maternitate cu orice preţ, are pretenţii de Realitatea Tv. Îţi recomand Latrina 3!

O luptă dură duce domnul Grigoriu, pe facebook bineînţeles, cu scopul de a-şi apăra şi susţine soţia, în ideea de a-i demonstra încrederea pe care o are în persoana doamnei doctor Raluca Grigoriu. Sincer, fără vreo ironie, apreciez orice bărbat care face astfel de gesturi.

Propunerea doamnei doctor, aceea aplaudată la scenă deschisă de CJ Bacău, Benea, PSD şi directoarea medicală a SJU, cea care e febleţea PSD-ului filiala Bacău, s-a cam “răsuflat”. Şi mă gândesc aici la cele 83 de paturi care erau stipulate iniţial în “propunerea” gândită şi muncită de doamna doctor. Au ajuns acum să “negocieze” propunerea la doar 35 de paturi. E o diferenţă majoră, una care duce perfecţiunea spre dezastru.

“Corecte, pertinente şi lăudabile”, aşa erau caracterizate propunerile, la momentul iniţial şi de către economistul Creţu. Probabil că s-au hazardat şi deunăzi au trecut cu pixul după ureche să reconfigureze “traseul” propunerii.

Ieri, producătorul emisiunii Urban Bacău, cel care e în staff-ul tehnic al Radio Easy, a fost rugat de mine să-i adreseze invitaţia de a explica detaliile propunerii, doamnei Raluca Grigoriu. Mi s-a spus că a refuzat acest lucru şi chiar nu mă deranjează. Problema e că CNA-ul mă obligă ca eu, realizator al emisiunii, să-i ofer oportunitatea de a interveni în dezbaterea emisiunii de marţi, cea în care domnul Sebastian Hriban e invitat, asupra detaliilor acestui scandal. Mă gândeam că reuşesc să-l contrariez pe preşedintele USR în ceea ce priveşte subiectivismul cu care, probabil dumnealui abordează acest lucru.

În seara asta port din nou discuţii în contradictoriu cu soţul doamnei doctor. Nu am înţeles încă de ce se zbate atât de mult pe acest subiect. Nu am înţeles de ce s-a transformat în purtătorul de cuvânt a unei dorinţe “nebune” de a “reforma” actul medical din Maternitate. Dacă tot e pe 1 milion minus şi doreşte doamna doctor să ajungă la 1 milion pe plus, probabil că merită. Probabil că scopul lui e dorinţa “virgină” de a face ordine în visteria statului. Probabil o fi un bun manager şi nu ştiu eu. Dacă tot e un bun manager, probabil că e şi normal să aibă pretenţii.

Sustinatorul “propunerii” de taiere a paturilor din Maternitate nu da doi bani pe cei simpli

Pretenţii zic, da. A refuzat Radio Easy şi ocazia de a explica băcăuanilor adevărul despre ideea “politică” pentru că domnul şi-ar dori… Rareş Bogdan şi Realitatea Tv. Pardon? Probabil că aţi confundat televiziunea propagandistică a PSD-ului. Mister, aia se numeşte Antena 3 şi ăla pupincurist, Gâdea Mihai. Sigur v-ar primi dacă v-aţi plânge că PSD-ul de Bacău e lezat de nişte USR-işti care se pun contra. Asta o fi în mintea voastră, că USR Bacău vrea nişte procente electorale şi luptă orbeşte împotriva bunelor voastre intenţii. Dacă m-ar cunoaşte, domnul Grigoriu, dacă ar şti că nu-s vreun membru de partid ci doar un cetăţean care nu se prea lasă călcat în picioare, probabil că ar dori undeva mai departe. Un CNN mister? Un BBC?

Domnul Grigoriu doreste la Realitatea Tv

Ştiu că articolele scrise de Deşteptarea vă plac, ştiu că acolo se periază ideile de gen, mai ales când au un “miros” de ciumă roşie”, dar ar trebui să învăţaţi că oamenii simpli nu-s acolo unde vă doriţi. În faţa celor care vă plătesc salariile, ar trebui să vă înclinaţi cu respect pe orice post de radio, tv sau presă scrisă, eventual şi blog. Lupta dusă pe facebook e “lăudată” de domnul Grigoriu ca fiind un real succes. Am rămas uimit să observ cum măsoară domnul succesul. În numărul de like-uri şi comentarii. Probabil că un “ador” se pune dublu. La Radio Easy se vorbeşte liber, se poate veni din orice “arie” politică, aici se poate trata orice problemă a Bacăului. Mister, trebuie să accepţi că cei de care n-ai auzit se poate să fie mai ascultaţi decât “monştrii” PSD ai presei locale. Dacă un impact de 80.000 de oameni lunar îţi provoacă greaţă, dorind doar “milioanele” Realităţii Tv, nu pot înţelege decât că dai doi lei pe oamenii simpli. Tipic PSD.

Pe mine nu m-a convins de “bunele intentii”

Marţi, ora 19.00, la postul de radio de care n-ai auzit, vom toca “dorinţele” partidului de a nu se vedea buzunarele goale. Sic!