Radio Easy a făcut un “anişor”. La mulţi ani din partea băcăuanilor!

Ușor, uşor, veți face cunoștință cu RADIO EASY! Muzică, știri, sport, interviuri, toate acestea vor putea fi ascultate la Radio Easy! În curând, un radio nou în Bacău ce poate fi ascultat în toată ţara“. Aşa începea să prindă viaţă Radio Easy fix acum un an. Un tânăr ambiţios, o echipă coagulată în jurul visului frumos.

Au început să asambleze laptopurile, monitoarele, microfoanele, cablurile, au început să gândească decorul aşa încât să placă ochiului. E visul lui Marian Niţă ce prindea contur în 1 februarie 2018, un radio ce trebuia să emită 24/24 pe net şi să poată fi ascultat din orice colţ al lumii. Fără prea mulţi bani, fără ajutoare venite din politică, fără “pile” în administraţia locală, echipa ce a pus bazele acestui radio a început timid să emită şi a făcut-o “frumos”.

După celebra emisiune în care l-a invitat pe Cosmin Necula, emisiune în care primarul a cam fost făcut knock-out de realizatorii emisiunii, Radio Easy a avut ceva probleme legate de spaţiul din care emitea. Dacă ai fi întrebat administraţia locală ce implicare a avut în acest lucru, ar fi spus că absolut niciuna. Însă noi ştim că terenul a devenit “alunecos” din cauză că au deranjat marioneta PSD.

“Cocktail-ul de seară” e realizat de Marian şi Ionuţ Unguru, băieţii care au adus în discuţie subiecte din ce în ce mai interesante, fapt dovedit de numărul de ascultători în creştere. Din octombrie anul trecut, Radio Easy a devenit colaborator al campaniilor “Vreau să ajut”, campanii în cadrul cărora s-a implicat într-o foarte mare măsură. Nu au vrut niciodată să se “ocupe” de politică dar n-au înţeles decât de curând că nu pot ocoli asta oricât ar vrea. Fapt dovedit şi de recenta emisiune în care l-au avut invitat pe Bogdan Seto, demisionarul ADIS.

Au împlinit un an de “viaţă” şi le dorim încă o sută. Radio Easy va încerca fără doar şi poate să aducă ceva nou în media băcăuană şi acest lucru e deja “palpabil”. Succes pe mai departe, emisiuni multe şi de calitate şi un sincer “La mulţi ani”!