Aţi făcut mişto de Daea? V-au deranjat cormoranii? Atunci Bibire e un mare prost!

  •  
  •  
  •  

Cum v-aţi permis voi ăştia mare presă de opoziţie şi analfabeţi cărora v-au dat Zuckenberg ocazia să deţineţi un cont de facebook să vă luaţi de pesediştii ăştia ciumaţi? Păi se poate? Dacă n-aţi înţeles faza cu acei cormorani “prietenoşi”, de ce îl faceţi pe ăsta de la hartiaigienică.ro (alias Deşteptarea) să-şi dubleze doza de calmante. Păi omul pupă, face, drege, scrie tot ce poate sufleţelul lui pentru a-şi permite un ceai verde şi voi îl întoarceţi la mici şi bere?

N-aţi înţeles voi faza cu acei cormorani. Era simplă şi Bibire a înţeles-o din prima, adică din titlu. Pentru el e deajuns să facă zoom pe titlu şi zeul ce protejează ciuma PSD din calea populimii îşi dă seama că nu mai are nici o putere. Cică ţinta ăstora de l-au răhăţit pe idiotul ce iubeşte oaia a fost una cu predilecţie spre inculţi, o ţintă uşoară după cum explică el. Dă foaia înapoi şi verifică ce ţinte au avut PSD-ul în campaniile electorale, ce oameni au fost la mitingul PSD din 9 iunie, ce ţinte au venit la hrană caldă oferită de Maricica Coşa într-un maraton propagandistic de doi lei.

Dacă ar fi prima prostie, asta legată de cormorani, aş fi stat pe gânduri, dar asta e una din lista lungă a prostiilor miniştrilor pesedişti ce s-au perindat în guvernele făcute de condamnatul penal. Inteligenţa extrem de scăzută a ţintelor, lipsa de cultură şi incapacitatea românilor de a înţelege lucruri elementare a produs cacealmaua #schimb pe care Bibire a promovat-o, tocmai acestei categorii despre care vorbeşte.

E un fel de a spune “pierzi războiul cu armele tale”, ceea ce nu prea le convin ăstora. Laţul se strânge şi cormoranii chiar nu sunt problema stringentă românilor, cum nici “piscina” în care îi vede Daea nu există. Bibire e supărat că nu l-am lăsat pe Daea “să facă” o metaforă. Nenicule, fă la oală că-i mai simplu, la metafore se vede că nu te pricepi. 🙂

Cât priveşte stocurile de ceai ale lui Bibire, se tot diminuează atât timp cât noi, inculţii şi presa de opoziţie lovim în Veorica, Daea, Tudorel şi penalul Dragnea. De ce? Foloseşte mai mult ceai pentru a scrie în apărarea ăstora huliti. Despre sufletele de aur ale ăstora. Suflete nevinovate şi care dau cu băţu-n baltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *