ANM anunţă cod galben şi Piţi anunţă că-i incompetent. Un alt eşec în licitaţia pentru deszăpezire.

Toate canalele media anunţă despre codul galben ce se va abate peste toată Moldova şi implicit şi în Municipiul Bacău. Primăria Bacău anunţă în schimb că n-a reuşit să obţină “victoria” în licitaţia ce vizează contractul pentru deszăpezirea oraşului. Ca-n filmul cu proşti.

Şi cică nu-s de vină ei, ăştia din administraţie, nu, Doamne fereşte, de vină e legea “pretenţioasă” care impune nişte paşi greoi în obţinerea unui contract. Nu aceeaşi lege “pretenţioasă” trebuia să intervină şi la peticirile SSPM-ului? Nu aceeaşi lege care impune procedura de selecţie trebuia să îşi facă “treaba” şi în cazul lucrărilor de mântuială executate de SSPM?

Faptul că n-avem firmă pentru deszăpezire e doar vina lui Piţi şi a administratorului public, Chindruş, care, incompetenţi fiind şi preocupaţi de mochete şi de caşcarabete, astă vară trebuiau să facă “sanie” Bacăului. Dar ăsta nu ştie decât să dea vina pe altcineva când o dă în bară. Mă mir că n-a acuzat Hidra pentru insuccesul licitaţiei.

Nu s-a prezentat nimeni la licitaţia din 14 ianuarie. Nu sunt firme care fac deszăpezire? Păi, Fair Play, Antonio Movito, Auto Truck si BVA Logistic au “păpat” nişte bani pentru că au dat cu lama prin oraş. Ăştia nu vor un contract baban pentru a prelua serviciul? E mai bine pe “bucăţele” şi fără responsabilitate directă?

Din seara asta vine urgia zăpezii din nou. Eşti pe fir Piţi? Ne descurcăm tot cum putem? Păi nu prea putem…

2 thoughts on “ANM anunţă cod galben şi Piţi anunţă că-i incompetent. Un alt eşec în licitaţia pentru deszăpezire.

  1. Bine ca ai mărit impozitul, dar ceva bun nu ai știut sa faci în toți anii ăștia! Stau în centru și am deszăpezit noi toată strada cu lopețile!

Comments are closed.