“Moş Crăciun pentru 100+ de copii” a ajuns la punctul culminant. Mâine de la 10.00 va fi prezent la Buhoci!

Am luat legătura cu Moș Crăciun și m-a asigurat că mâine va ajunge negreșit, dimineața pe la ora 10.00 la Buhoci. L-am înștiințat că va trebui să facă un popas mai lung. Pentru că va fi așteptat cu un spectacol oferit de acești copii. Mi-a zis că e dispus să stea la noi cam până la orele 13.00 pentru că are mult de colindat prin toată lumea și trebuie să ajungă și la alți copii. I-am mulțumit respectuos și i-am zis că îl așteptăm negreșit.

Campania “Moş Crăciun pentru 100+ de copii” a ajuns la punctul culminant. Mâine începând cu orele 10.00 va poposi la şcoala gimnazială Buhoci acolo unde circa 200 de copii îl vor aştepta cu sufletul la gură. Moş Crăciun vă ajunge aici la îndrumarea şcolii Domniţa Maria şi la iniţiativa grupului “Îngerii de lângă noi”. Timp de o lună de zile, spiriduşii moşului au strâns jucării şi dulciuri, le-au împachetat în aşa fel încât să încapă în sacii moşului şi n-a fost o muncă uşoară.

Mulţumim tuturor celor care au dat “o mână de ajutor” moşului. Mâine vom reveni cu imagini de la evenimentul din Buhoci.