Jandarmul băut legitimează oamenii ce au baner fără “autorizaţie”. Fuga marş la deszăpezire ciumpalacule!

Aţi văzut ultima fiţă a jandarmului român? Nu? Nu se poate… Ultima fiţă se pare că e aia în care el, şmecherul străzilor, idiotul neadaptat la formele de exprimare libere şi decente, la dreptul de a-ţi exprima opinia, e dornic de acţiune. Acţiunea ăstora începe mai întâi la crâşmă cea mai apropiată unităţii de jandarmi. Apoi ea continuă cu patrularea străzilor în căutarea protestatarilor cu banere fără “autorizaţie”. Da! Fără “autorizaţie”. Apoi se mai supăra câte unul când afirm că ăştia-s prea idioţi chiar şi pentru “funcţia” de sclav al PSD-ului. Ăştia chiar că-s buni doar la lopată şi la intervenţii în caz de calamităţi şi asta pentru că în primul rând face ca aburii alcoolului să sară din el.

Tudor Chirilă, celebrul solist al trupei Vama a fost legitimat de un astfel de ciumpalac. Atent la detalii, Tudor îl întreabă dacă a consumat alcool. Neagă, apoi văzând că e încolţit de cei care erau tot mai siguri că jandarmul roman funcţiona pe baza unor grade de alcool nu de genul ălora de se pun pe umăr, pleacă grăbit fără să mai insiste cu legitimarea oamenilor. Traversează prin loc nepermis şi se face nevăzut. Apelul la 112 în care oamenii atenţionau că se află prezent în public un jandarm ce miroase a alcool nu pare să fie de interesul operatoarei. Mişto!

Finalul a fost mirific. Ciumpalacul ce duhnea a alcool îi reproşează celui care vroia să testeze “alcoolemia” că nu-i nevastă-sa. Doar ea are dreptul ăsta. Aşadar realizăm şi faptul că “nevasta” e cel mai mare grad în arma asta. Un caz izolat sau aşa se procedează la ieşirea la patrulare a jandarmilor? O fi crâşmă din drumul lor de vină?

Priviţi şi vă minunaţi:

Un jandarm care duhneste a alcool legitimeaza cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar. Jandarmul duhnind a alcool e in exercitiul functiunii. La 112 operatorul nu considera o urgenta faptul ca un jandarm beat legitimeaza oameni pasnici pe un trotuar. Oare e o urgenta daca jandarmul baut devine agresiv?

Publicată de Tudor Chirilă pe Luni, 17 decembrie 2018