Bătrâneii Mihai şi Maria Chiuş din Măgura vor avea lemne de foc. Marius s-a alăturat campaniei “Vreau să ajut”!

Mai ţineţi minte articolul scris de Radio Easy în cadrul unei campanii “fulger” de săptămâna trecută? Găsiţi detalii aici —> http://radioeasy.ro/campania-vreau-sa-ajut-continua/

Însă ceea ce vreau să anunţ e vestea bună că familia Chiuş Mihai şi Maria primesc mâine lemne. Nu multe dar nici puţine. Marius Baghiu a “luptat” pentru a strânge banii necesari achiziţionării a 3 mc de lemne de foc pentru bătrâneii ce trăiesc greu din 700 lei pensie şi pe deasupra nea Mihai e bolnav de diabet.

Marius Baghiu e deja un prieten ce a fost alături de campaniile “Vreau să ajut” şi a reuşit să mai aducă şi alte zâmbete. De data asta le va duce un strop de speranţă acestor “bunici” uitaţi de familie. Când am fost în curtea lor sâmbătă, am observat că în casă era un frig apropiat celui de afară. Când i-am întrebat de ce nu fac foc mai zdravăn ne-a arătat rezemate de gard cele câteva braţuri de lemne pe care le mai aveau. Vroiau să facă economie şi nu-şi permiteau să întreţină o căldură normală în casă.

 

 

 

 

 

 

Mâine, Marius va merge la familia Chiuş cu lemnele achiziţionate şi ceva alimente necesare familiei nevoiaşe. Mulţumim Marius pentru că ai răspuns apelului şi îţi dorim Sărbători Fericite!