Moş Crăciun a făcut primul drum. Primii copii vizitaţi de el au fost cei ai familiei Tigancea.

Startul campaniilor ce-l vizează pe Moş Crăciun a fost dat. Mă refer la cel iniţiat de “Îngerii de lângă noi”, proiectul iniţiat de cei 3 băcăuani, Niţă Marian, Grăjdeanu Marian şi Nordist Băcăuan.

Astăzi, familia Tigancea din Galeri a fost prima de pe listă. La ei a vrut să ajungă neapărat Alexandru Gherasim, cel care a fost şi la familia Purice cu meniuri complete şi alte lucruri. A dorit să fie Moş Crăciun pentru cei care locuiesc în grajd şi care beneficiază de lumină după ce “Vreau să ajut” au reuşit să strângă bani pentru panoul solar de care se bucură acum. Acelaşi suflet mare, Alexandru, a pregătit nişte meniuri pentru familia Tigancea, a făcut cumpărături pentru ei şi s-a urcat în maşina personală. Marian Grăjdeanu l-a îndrumat până în satul Galeri.

Bucuria celor mici a fost poate singurul moment bun de astăzi al celor 3 prichindei. Au făcut ochii mari la vederea dulciurilor şi au fost la fel de “lipicioşi” cum i-am cunoscut încă de la prima vizită.

Îi mulţumim încă o dată lui Alexandru pentru că a răspuns apelului nostru, îi dorim să fie sănătos şi să ne fie alături şi la campaniile viitoare şi fie ca Moş Crăciun să-i aducă şi lui un cadou pe măsură. Credem că a fost îndeajuns de cuminte.

Alexandru a fost primul din lunga listă a voluntarilor “Vreau să ajut” care a primit o diplomă de merit!

Mulţumim Alexandru!