Un frigider atât de necesar a ajuns în această seară la familia Ciubotaru. Gestul frumos a fost făcut de Alexandra şi Alex.

Din categoria sufletelor calde, astă seară s-a derulat un alt episod. Unul care s-a îndreptat la aceeaşi familie Ciubotaru din Coteni. Doi oameni ce au urmărit campaniile noastre, au dorit să ajungă astă seară la familia ce avea nevoie de un frigider. Alex şi Alexandra Chiriac l-au contactat pe Marian Grăjdeanu şi s-au deplasat cu el la familia nevoiaşă.

Câteva dulciuri, alimente, pluşuri, un sac de ceapă şi un sac de cartofi, au fost adăugate frigiderului promis încă de ieri. Ajunşi la poartă, au aflat că Florin Ciubotaru ajunge în câteva minute acasă. Era plecat spre mirarea noastră la… cumpărat butelie încărcată din banii lăsaţi de Andrei aseară. Florin şi-a dat seama de importanţa acelor bani şi a considerat că e momentul oportun să-i folosească pentru acest lucru. Bucuria nu le-a fost mică la vederea frigiderului adus de Alex şi Alexandra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulţumim şi vouă dragi prieteni pentru gestul pe care l-aţi făcut în prag de Sărbători. Ne bucurăm să putem scrie săptămânal despre astfel de lucruri făcute de prietenii ce apreciază preocuparea noastră, a celor ce au în “mână” campaniile “Vreau să ajut”.