Campania “Vreau să ajut” s-a întors la familia Ciubotaru. Oana, Alex, Andrei şi Delia au dorit asta!

Campaniile “Vreau să ajut” au ajuns la urechile multor oameni cu suflet mare. Astăzi, Marian Grajdeanu a fost contactat de Oana Carp în dorinţa de a oferi un ajutor uneia din familiile campaniei. Marian i-a îndrumat spre familia Ciubotaru, cea care a fost inclusă în programul “Vreau să ajut” din toamnă asta.

Oanei i s-a alăturat şi soţul ei, Alex Carp şi amicii Andrei Urzică şi Palură Delia. Au mers la cumpărături în Kaufland pentru a completa ceea ce deja le pregătise în cursul zilei, şi-au dat întâlnire cu Marian şi au mers în jurul orei 17.00 la familia Ciubotaru în satul Coteni.

Ajunşi acolo, Marian a strigat la Florin Ciubotaru. Băiatul cel mare, Mihaiţă a ieşit pe prispă şi bucuros din cale-afară a început să strige bucuros la tatăl lui, “A venit nenea Marian! A venit nenea Marian!”. Toată familia a ieşit în întâmpinarea celor 5 oameni ajunşi acolo cu două maşini ce aveau portbagajele pline cu alimente, jucării şi haine. Cei patru băcăuani cu suflet au fost marcaţi de cele văzute în casa acestei familii şi s-au apropiat de cei 4 copii găsiţi în căsuţa sărăcăcioasă. Au fost un fel de spiriduşi ai lui Moş Nicolae, unul mai întârziat cei drept, dar cei care au adus multă bucurie familiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne bucurăm din suflet că prin intermediul nostru, familia Ciubotaru a primit o aşa vizită în prag de sărbători. O altă veste bună a venit pentru această familie chiar în timpul vizitei din seara asta, anume că o altă persoană cu suflet mare va dona un frigider mâine acestei familii.

Campaniile “Vreau să ajut” nu ar fi putut să însemne nimic fără oameni ca voi, cei care aţi răspuns apelurilor noastre în scopul de a ajuta cu orice, familiile campaniilor. Vă mulţumim încă o dată şi pe această cale. Mulţumim Oana, Alex, Andrei şi Delia! Voi sunteţi de fapt succesul campaniei “Vreau să ajut”!