“Vreau să ajut”, campania noastră, a câştigat premiul la categoria Social a Galei Judeţene a Voluntarilor 2018!

Aseară a avut loc Gala Judeţeană a Voluntarilor ediţia 2018. Evenimentul, organizat de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) în parteneriat cu Primăria Bacău, a ajuns la a XII-a ediție şi s-a desfăşurat pe scena sălii Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora”.

Bucuria cea mai mare pentru noi a fost câştigarea titlului la categoria Social. Da! E un pas uriaş pentru campania “Vreau să ajut” care a ajuns să fie pe buzele autorităţilor locale la evenimentul de aseară. Am câştigat premiul pentru simplul motiv că voi, prietenii noştri, aţi răspuns cu promptitudine la apelurile noastre în cele 7 campanii din acest an.

 

 

 

 

 

 

O diplomă şi o tabletă au fost premiile primite de iniţiatorii campaniei “Vreau să ajut”. Tableta a fost înmânată personal Mădălinei, fata familiei din ultima campanie, cea care e găzduită de Nordist Băcăuan pentru că a început şi studiile la liceul D. Mangeron, de către cei care au nominalizat acest proiect la Gala Judeţeană a Voluntarilor, Asociaţia “Surf The Earth Project” prin intermediul lui Gabriel Postolache. Îi mulţumim şi lui şi asociaţiei menţionate pentru încrederea acordată şi pentru nominalizare.

Acest premiu e mulţumirea maximă pe care o puteam primi şi suntem încântaţi că am putut ajuta. O vom face în continuare şi în anul 2019 cu alte cazuri pe care le vom căuta prin judeţ.