Autocarele ce cărau în vară pesedişti la Bucureşti, au cărat 50 de mii de “credincioşi”. Catedrala a fost sfinţită!

Gata! Avem Catedrala sfinţită! Autocarele care au cărat pesedişti în iunie au reuşit să ducă 50 de mii de oameni la evenimentul anunţat. Că un preot a vrut să-şi dea foc în faţa Catedralei nici nu mai e important. Contează că 2.000 de invitaţi oficiali au avut acces în incinta clădirii impetuoase. Doar ăia, că pulimea a stat afară. Fără aviz ISU şi neterminat, lăcaşul de cult nu putea asigura securitatea celor prezenţi.

Prim ministrul nu putea lipsi de la un aşa eveniment şi a refuzat să dea declaraţii de altă culoare.” Este realizarea românilor și a României. Un monument cu care ne putem mândri. Nu este mândria mea ca și prim-ministru, este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român”, a precizat premierul României.

Întrebată când vom avea astfel de investiții în spitale, Viorica Dăncilă a spus:” Este un moment deosebit, haideți să vorbim doar despre acesta”.

Dar interesant e faptul că urmează alte sfinţiri în această locaţie, anume că peste 3 ani urmează ca pictura să fie terminată şi sfinţită. Aparte. Alt fast. Asta în cazul în care guvernele României vor pompa bani finalizării construcţiei. Cam 200 milioane de euro. Un fleac.” Cu ajutorul lui Dumnezeu am sfințit altarul acestei Catedrale. Mulțumim celor care ne-au ajutat și care ne vor ajuta în continuare. După cum vedem, mai sunt lucruri de făcut. Urmează pictarea acestei Catedrale și sperăm ca peste trei ani să revenim la sfințirea picturii”, a afirmat Patriarhul Daniel.

Poate fac ăştia de la BOR un efort şi îşi termină construcţia din profitul afacerilor pe care le au, alea pentru care nu plătesc impozit. Poate mai vând câteva maşini de lux pe care le deţin mai marii BOR-ului. Hai că se poate şi din banii lor nu doar din banii românilor de rând.

Please follow and like us: