Cum ar fi ca mâine, la sfinţirea Catedralei, jandarmii să ia la bătaie şi să gazeze pupătorii de moaşte?

Fără aviz ISU nu poţi funcţiona. Nu poţi exista. Sau cel puţin aşa scrie la lege. Care lege? Cea care e ocolită oricum şi oricând de BOR-ul mult iubit de pupătorii de moaşte.

Catedrala urmează a organiza mâine marea “sfinţire” a fier-betonului şi a cărămizilor puse din banii românilor de rând. Cică ăştia de construiesc “nestemata” au primit o amendă de 10.000 lei dar banii ăştia sunt fix 2 mp de pictură. Deci nesemnificativ pentru atotputernicii aghiotanţi cu aur la gât.

În data 23.11.2018 ISU București – Ilfov a aplicat constructorului o amendă contravențională în valoare de 10.000 de lei pentru încălcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de șantier pentru acest obiectiv. Sancțiunea a fost aplicată în conformitate cu prevederile articolului 19, litera Q din Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările și completările ulterioare, coroborate cu prevederile articolului 6.6.5 din Normativul tehnic nr. C300/1994 de prevenire și stingere a incendiilor pe durata executării lucrărilor de construcții și instalații aferente acestora.
De asemenea, ISU București-Ilfov a înștiințat Mitropolia Munteniei și Dobrogei –Arhiepiscopia Bucureștilor că, în condițiile date, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru siguranța participanților, prin adresele transmise în data de 22.11.2018, respectiv 23.11.2018.
Întrucât, din punct de vedere tehnic, construcția nu este finalizată, iar în preajma acesteia este organizat un șantier care nu poate asigura 100% condiții de siguranță pentru un număr foarte mare de participanți, MAI a dispus mobilizarea unui număr mare de echipaje de pompieri, salvatori SMURD, jandarmerie și poliție care vor acționa în zonă, pentru prevenirea oricărei situații de risc pentru populație.”

Îi doare fix la bască pe Daniel, Atotputernicul. Dacă primeşti mocăciune de 120 milioane de euro şi “returnezi” 2.200 euro pentru o amendă nevinovată, e trestie de zahăr. Vin mâine pupătorii de moaşte să participe la sfinţirea Catedralei. Dar cât de legal e ca Mitropolia să poată organiza acest eveniment dacă nu exista aviz ISU? De ce trebuie să angrenam forţele de ordine în număr atât de mare pentru o ilegalitate?

Cum ar fi ca mâine, la sfinţirea Catedralei, miile de jandarmi dislocaţi la marele eveniment, să ia la bătaie şi să-i gazeze pe ăştia participanţi? Aşteptam finalul…

Please follow and like us: