“Începând de astăzi până pe 29 noiembrie vom vota candidații care vor reprezenta USR în Parlamentul European”

De la 1 octombrie până acum, în fiecare zi v-am prezentat doi candidați. Am vrut să le cunoașteți poveștile, motivațiile de a intra în politică și proiectele lor pentru o Românie mai bună în Europa.

Colegii noștri sunt diferiți dar profesioniști în domeniile lor. Sunt ingineri, profesori, juriști, antreprenori, reprezentanți ai ONG-urilor, manageri de companii multinaționale, economiști, matematicieni, și fiecare dintre ei își pot continua profesiile și să fie la fel de buni în ceea ce fac și mâine, dacă ar renunța la politică. Dar nu vor. S-au săturat să vadă cum incompetența sau dorința unora de a distruge România este mai mare decât interesul pentru nevoile celor care le-au dat voturi. Candidații noștri vor să arate că politica poate fi făcută de oameni cinstiți, în folosul nostru, al tuturor.

Majoritatea dintre ei au ales să facă pasul spre politică după Colectiv, când și-au pierdut prieteni, OUG13, care ne-a ținut o iarnă în stradă, sau modificarea legilor justiției care a început în decembrie anul trecut. Ori pentru că o parte dintre ei schimbă deja România fără ca mulți dintre noi să vedem și acum au decis că este momentul să facă bine la o scară mai largă.

Ei sunt colegii noștri, candidații USR pentru Parlamentul European, și suntem mândri de ei.

La ora 12:00 a început votul, până pe 29 noiembrie, noi, membrii USR în număr de peste 6.000, ne vom vota cei mai buni colegi în mod transparent, printr-un sistem electronic, on-line și verificabil.

Începând de astăzi până pe 29 noiembrie vom vota candidații care vor reprezenta USR în Parlamentul European 🇷🇴🇪🇺De la…

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Joi, 22 noiembrie 2018