Cap de bou (r). 3 trandafiri. Crăcănatu’. Senior-editorul meu preferat.

Iar am dat de Bibire. Exemplarul patruped ce scrie la hârtia igienică şi care e frustrat de orientarea politică a băcăuanilor. S-a gândit el că PSD-ul va dăinui până va ieşi la pensie şi că în campania electorală viitoare îşi va putea pune la poza de profil, 3 trandafiri. Şi-i poate băga în fund. Ăia provoacă mai puţină greaţă decât moaca idioată ce trebuie suportată pe contrasensul prostiei ce izvorăşte din trustul la care-i mare prost. Bine, acum se spune senior editor.

Ăsta ne explica azi, cum că morţii au votat pe listele #fărăpenali. Cam 6.000. Încă n-am avut ocazia să-l scuip între ochi deşi o voi face cu plăcere atunci când se va ivi ocazia. Ăsta nu suporta USR-ul că-i clar setat pe trandafirii roşii, nu că ar avea ăştia ceva lacune. Ăsta bea ceai negru, încercând a cere cititorilor să-l ajute la refacerea stocului ce îi poate da puterea pupincurismului progresiv în materie de propagandă. Nu ştiu dacă i-a oferit careva vreun ban pentru ceai, dar 90% din cei care-i citesc articolele i-au umplut frigiderele să aibă până la Crăciun.

Nu mă pronunţ la numărul de 6.000 de semnături invalidate că nu am informaţii despre asta, dar mă joc în barba ăstuia prost când văd că nu găsesc pe istoric să fi scris de vreo semnătură invalidată a hoţiei Coaliţiei pentru Familie. Acolo n-a fost nici o semnătură invalidată? Cu siguranţă nu atât timp cât ele au fost luate direct de la sursă şi mai ales când a fost comandată. Angajaţii lui Piţi n-au verificat semnăturile Coaliţiei pentru că n-au fost puşi s-o facă. Ca drept dovadă că în toate primăriile, angajaţii habar n-aveau cum se procedează cu listele de semnături depuse de USR şi au căscat ochii uitându-se în stânga şi în dreapta. Habarnişti că Piţi.

După ce au oprit comentariile pe site-ul Hârtiei Igienice Punct Ro., scriu şi eu ca puştiul ăla ce îşi dorea un drum în politica băcăuană, după ce au dat afară angajaţi ai trustului pentru că nu mai au bani nici de lavetele cu care şterg praful ustensilelor, ăsta n-are despre ce scrie. Are două ţinte clare, prima fiind “grijă” vizavi de realizările piţiponcului şi a doua, invenţia unor propoziţii crăcănate precum picioarele lui în care noi, oamenii normali la cap, ne băgăm ceva.

Ce mi-a plăcut e faptul că din 10 comentarii pe pagina lor de facebook, 9 şi-au făcut de cap cu barba lui Bibire. Vorba ta ciumpalacule, şah, mat şi marş la coteţ. PSD e pe tobogan. Tu eşti în cădere de mai mult timp.

*Acest site este un pamflet şi trebuie considerat ca atare! Nu dorim să aducem atingere demnităţii, imaginii sau altui drept fundamental al oricărei persoane!