Popii simt indiferenţa enoriaşilor vizavi de Referendum şi-n noxele gazelor de eşapament ale BMW-urilor trase-n faţa parohiei.

“Votul de ieri, 11 septembrie 2018, din Senatul României, pune capăt unei îndelungi așteptări din societatea românească. Mulțumim tuturor senatorilor care au votat pentru ca poporul român să-și poată exprima opinia.”

Aşa încep ăştia de la Coaliţia pentru Familie comunicatul de presă cu care tot fac propagandă. Observ un lucru ciudat tocmai în aceste două rânduri. Vorbesc ăştia de libertatea de a ne exprima opinia, de libertatea în sine. Unde îmi explică mie ăştia de libertatea de a alege în momentul în care ei şi-ar dori (deşi mă repet că nu vor găsi chiar 6 milioane de idioţi) să mi-o îngrădească? Păi libertatea de exprimare nu înseamnă stabilirea unui singur mod de a te exprima. Libertatea însăşi înseamnă cu totul altceva decât “definirea” unui mod de gândire şi de viaţă.

Văd că au creat ăştia evenimente cu duiumul pe facebook, în încercarea de a convinge partea îndobitocită a poporului român să voteze DA la referendum. Mă uit mai bine şi văd toate Protopopiile şi Parohiile posibile. Şi sunt destule că statul român a avut grijă să le “paseze” bani frumoşi în conturile putorilor ce stau cu mâna întinsă spre politicieni şi care beneficiază de averi colosale în ceea ce constă imobile, păduri, terenuri, parcuri de maşini de lux şi complexe SPA precum şi tot felul de afaceri cu spirtoase şi servicii funerare.

Astăzi îmi povestea un amic că o rudă trebuia scoasă de la morga unui spital din Oneşti dar asta trebuia făcută de o anumită firmă de servicii care, fix coincidenţă, e deţinută de un şmecher cu trese bisericeşti. Unul de gen care susţine familia tradiţională pentru venituri mai sigure. Că de altfel îl doare la pai’şpe. Deci popii sunt băgaţi în toate rahaturile posibile şi ne vorbesc de smerenie şi simplitate. De bogăţia din Ceruri când ei o au pe pământ.

Deci, biserica are o aciditate maximă zilele astea din cauza fricii că nu găsesc minim 6 milioane de proşti. 6 milioane care să aleagă “libertatea de a-şi exprima opinia”. Bucuria mea e că văd zilnic persoane care au frică de Dumnezeu şi care sunt extrem de credincioşi şi nu accepta referendumul. Sunt în jurul meu prieteni care merg la biserică dar care-mi spun că nu-şi bat capul cu prostiile popilor. “Eu merg la biserică pentru Dumnezeu nu pentru moaşte şi pentru a le dona bani popilor”. Nici acum chiar, foarte mulţi prieteni habar n-au când e referendumul. Superb. 6 milioane de români sunt peste hotare. Ei nu participă. În afară tinerilor pesedei ce făcuseră clipul ăla ipocrit.

Popii însă fierb. Fierb la figurat că n-au încredere într-un rezultat favorabil. Observă asta şi prin numărul redus al enoriaşilor prezenţi duminica la biserică. Simt asta şi-n noxele ce le ies din BMW-ul tras în faţa casei parohiale. Sunt în stare să promită “moaşte personalizate” doar-doar or ieşi ăştia să pună ştampila pe prostie.

#boicot
#stauacasa