Cum au nivelat ăştia din PSD pensiile. 3400 nu e apropiat de 244? Ba da! Ne confirmă manualul de ştiinţe din clasa a 6-a.

Fază demnă de Românica noastră. Adică în momentul ăla când suntem speciali, ne permitem să avem pensii decente, în celălalt caz în care sunt “nespecial”, hai marş la popa să te-ngroape. Păi, da. Dacă eşti special, consider că meriţi o pensie medie de 3400 de euro, dacă n-ai nimic special, cred că-ţi ajung 244 euro, fără să forţăm statul să ne plătească mai “corect”.

Cam pe aici se-nvârt pensiile procurorilor. Un exemplu. Ăştia au burţile mari, gurile şi mai mari, aşa că rezultă clar un “consum” mai mare al “bolidului” ce a lucrat stresat prin instituţiile statului. Şi merită amice, merită! În România se plăteşte inteligenţa deşi voi nu vreţi să acceptaţi asta, nu dă statul bani cu sacul ăstora care v-aţi îmbolnăvit muncind 40 de ani prin turnătorii, mine de aur, CAP-uri sau la construcţia României Socialiste. Nu amice! Statul dă pensie meseriaşă ăstora din epoca democraţiei din ultimii 30 de ani.

Specialii” primesc într-o lună cât ăilalţi în 14 luni. Pentru că îndrăznim să credem în România şi pentru că putem. Pentru că PSD nu-i de acord cu diferenţa dintre păturile sociale, alea de jos începând cu pupătorii de moaşte şi până la procurorii care au semnat hârtii vreo 4 ani prin camere cu aer condiţionat. Ăştia vor să “niveleze” salariile şi pensiile. După cum spun ei prin programul de guvernare. Doar că ăstora idioţi le “nivelează” veniturile printr-o porţie de mici şi o bere la Căcâna.

Please follow and like us: