Se caută voluntari “Ajungem MARI” pentru centrele de plasament din Bacău!

Se caută voluntari dedicați pentru copiii din centrele de plasament din Bacau! Dacă ești interesat de experiențe emoționante prin care să-ți dezvolți latura umană, te așteptăm cu drag în echipa de voluntari! Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI!

Proiectul „Dă-ți pasiunea mai departe” se desfășoară permanent, iar activitatea este organizată în module de voluntariat de câte 6 luni. Modulul de toamnă-primăvară, pentru care căutăm în prezent voluntari, va avea loc în perioada noiembrie 2018– aprilie 2019. Ca voluntar Ajungem MARI vei merge săptămânal la copii în centre pentru a le transmite informații în funcție de pasiunile și abilitățile tale.

Vei lucra într-un singur centru, unde vei fi repartizat alături de voluntari noi și voluntari cu experiență care îi cunosc deja pe copii și vei avea un coordonator care să te îndrume. Vei susține alături de un coleg voluntar ședințe de pregătire/ recuperare școlară (română, matematică, engleză, franceză, informatică, fizică etc) sau ateliere creative (muzică, dans, fotografie, arte plastice etc).

Înscrierile sunt până pe 23 septembrie completând formularul online Aici!

Mai multe detalii și pașii de înscriere, pe site: ajungemmari.ro