Comunicatul PSD Benea referitor la violenţele din 10 august, Piaţa Victoriei.

Dacă nu ieşea PSD Bacău cu un comunicat referitor la violenţele protestului din 10 august, nimic nu mai funcţiona în ţara asta, nici autostrăzi nu s-ar mai fi construit, nici creşteri salariale nu mai aveau loc, nici manifestări la Căcâna numai aveau loc, nici Catedrala nu mai primea vreo mocăciune de milioane de euro. Băiatul ăsta-i fain, apare exact când nu te aştepţi şi fix pe subiecte sensibile şi de interes naţional, aşa ca să încerce marea cu degetul în ceea ce priveşte propaganda pesedistă ieftină.

Benea aprobă şi dezaprobă în stilu-i caracteristic exact pe culoarea politică a pesedeului. Nu dezaprobă însă declaraţiile lui Rădulescu, idiotul din partidul pe care-l susţine, nu dezaprobă gafele făcute de liderii pesedişti care au împroşcat cu noroi în protestatari, el e doar în dezacord cu preşedintele ţării care, cică, destabilizează. Ăla cu mitralieră n-a destabilizat nimic, ăla a fost sugativa pesedistă demnă de texte literare. Îţi dai seama ce comunicat important au dat ăştia de la PSD Bacău? Ţine ocupată primele pagini ale presei, analizează ăştia fiecare virgulă din conţinut, apoi se şterg la c*r cu el. Dar nu zice nimic de protestele din Bacău? Băi eşti prost? Păi ăştia te-au înjurat în faţa Consiliului Judeţean şi ţi-au cerut demisia şi tu nu spui nimic? Nu spui de laboratoarele USR unde s-au fabricat protestele? Nu vorbeşti de confiscarea protestelor? Nimic? Ia hai, zic să dai unul personalizat pentru Bacău, îl aştept.

Până atunci, căcatul de mai jos e ceea ce a emis Benea, nicidecum PSD Bacău. Să ne înţelegem. Nu emite partidul comunicatele. Ăştia de-s hoţi fac asta. Că funduleţul lor e în primejdie.

“Partidul Social Democrat dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018

Partidul Social Democrat dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018 și solicită autorităților statului să-i ancheteze de urgență pe cei care au incitat la violență și pe cei care au comis actele de agresiune.

De asemenea, autoritățile statului trebuie să stabilească în ce măsură actele de violență din Piața Victoriei, care s-au soldat cu răniți și pagube materiale, au fost determinate de declarațiile, îndemnurile sau chiar implicarea directă a unor partide și lideri politici din opoziție.

Totodată, PSD solicită președintelui Klaus Iohannis să își ceară scuze imediat pentru afirmațiile sale iresponsabile împotriva Jandarmeriei, care a acționat legitim și legal pentru a-i împiedica pe protestatari să pătrundă în Palatul Victoria.
Este inacceptabil ca președintele României să facă o astfel de declarație prin care subminează autoritatea statului și îndeamnă la reluarea agresiunilor împotriva ordinii și instituțiilor publice.

PSD respectă libera exprimare și dreptul cetățenilor de a demonstra în mod pașnic, dar respinge categoric intervențiile politice prin care se încearcă deturnarea manifestațiilor în acțiuni violente, cu scopul răsturnării Guvernului și pentru înlăturarea puterii politice stabilită în mod legitim, prin alegeri libere și corecte.”