8 huligani. O Românie umilită. O Jandarmerie slugarnică PSD-ului. Ruşine!

A fost o pagină de istorie, a fost o noapte dificilă pentru România, una în care am apărut pe toate canalele de televiziune din lume. Mojicii ăştia au prezentat realitatea din Piaţa Victoriei în loc să prezinte guvernarea de succes a PSD-ului, în loc să afişeze cifrele care reflectă creşterea economică a României, în detrimentul prezentării unei guvernări de succes, a majorării punctului de pensie şi a celei salariale. CNN s-au făcut de râs în momentul în care n-a prezentat protestul de aseară că fiind unul cu participare huliganică şi atât. Ei au scris despre proteste împotriva CORUPŢIEI, ce tupeu. Ziarele străine au pe prima pagină informaţii şi fotografii cu scenele dramatice de la protestul de aseară, cu abuzurile jandarmeriei ce loveau protestatari paşnici, cu bătrâni bătuţi şi femei pe tărgile echipajelor Smurd, probabil cele mai periculoase elemente prezente în Piaţa Victoriei aseară. Cam aşa ar spune PSD-ul despre cum au prezentat străinii evenimentele de aseară.

Cică-s 8 dosare penale în urma arestărilor de aseară. Cum? 8? Slugile partidului de guvernământ, ăştia de-s Jandarmeria Română, au făcut circul de aseară pentru 8 huligani, au provocat haosul de aseară pentru 8 huligani, au creat imaginea penibilă a violenţei exercitate de o instituţie a statului pentru 8 huligani. N-au reuşit să-i prindă aseară în mulţime şi le-a fost mai uşor să dea în toţi cei prezenţi. Îşi plâng colega bătută de huligani dar nu spun nimic de actele de violenţă comise de jandarmii plini de zel, ăia care loveau cu sete în zeci de protestatari paşnici şi care aveau un comportament paşnic. Au acţionat în spiritul turmei şi au murdărit haina jandarmului corect, onest şi care îşi face meseria în conformitate cu jurământul depus, ăştia fiind puţini însă. O conferinţă de presă prost gândită, o aroganţă maximă a colonelului slugarnic Militaru şi un ministru de interne numit politic ce a căutat mereu să acţioneze cu represalii împotriva protestelor ce au fost împotriva PSD-ului.

Să le spui pe facebook celor peste o sută de mii de oameni că acţionezi în forţă pentru a prinde cei 8 huligani a fost maximul penibilului. Să le explici de cele 3 luminiţe colorate ce prevesteau acţiunea în forţă împotriva tuturor protestatarilor a fost ca un excrement de câine ce n-a fost strâns de proprietarul patrupedului. Să le explici celor din Piaţa Victoriei că nu prea au ce căuta în locaţia protestului şi că ar trebui să plece acasă pentru ca ei să-i poată prinde pe cei 8 huligani a reflectat impotenţa unei instituţii ce n-a ştiut să păstreze ordinea publică ci doar să se transforme în represalii fără logică. Au fost multe domnişoare prezente la protest, poate că ele au fost cele mai violente persoane din piaţă, scandând lozinci şi filmând cu telefonul. Jandarmii n-au acceptat asta şi n-au ţinut cont de cum zvârleau gazele lacrimogene.

N-a explicat Jandarmeria în conferinţa de presă ce rost aveau armele de foc prezente la protestul de aseară, adică ce puteai să faci cu ele în prezenţa a peste o sută de mii de oameni. Probabil că cei infiltraţi în piaţă de interesul de partid au smotocit-o pe jandarmeriţă, nicidecum copiii, femeile şi cei veniţi din diasporă pentru a-şi spune of-ul vizavi de guvernarea pesedistă. Şi nici bătrânul în scaunul cu rotile n-a agresat-o pe duduie. Au fost 8 huligani în piaţă şi tu foloseşti gazele lacrimogene şi tunurile de apă împotriva tuturor în speranţa că ce? Că vor pleca acasă? Protestul face parte din democraţia în care vrem să credem că există în România. În tot acest timp, şobolanii ce conduc guvernul au stat pitiţi şi au dat ordine pentru ca protestatarii să fie trataţi cu maximă violentă.

În această seară se anunţă un protest ce va fi mai puternic decât cel de aseară, unul care va uni mai mult românii în urma evenimentelor de aseară. N-au făcut ăştia altceva decât să ne unească mai mult, să ne scoată în număr mai mare în stradă.

În Bacău, la ora 18.00 va avea loc şi astăzi un miting de susţinere a protestului din Bucureşti, unul la care sper să participe cel puţin acelaşi număr de oameni ce au fost aseară în stradă.

Please follow and like us: