A început numărătoarea inversă. Astăzi numărul 22 e cel vizat!

Au mai rămas 22 de zile până la momentul în care utilajele ar trebui să “invadeze” Calea Bârladului. Sper că n-a uitat Piţi ceea ce a promis şi ceea ce au auzit oamenii din cartierul Şerbăneşti. Pe 19 august îi vine sorocul acestei străzi, craterele vor lua locul asfaltului turnat ca-n palmă, zgomotul produs de maşinile de mare tonaj luând la bani mărunţi denivelările, va fi înlocuit de zgomotul zecilor de utilaje şi de muncitori ce vor “ocupa” Calea Bârladului.

Media vitezei cu care se circulă acum pe această stradă va fi “urcată” cu minim 30km/h, şoferii vor traversa porţiunea asta cu zâmbetul pe buze, maşinile vor “alinta” asfaltul proaspăt, cetăţenii din zona vor ieşi pe la porţi să admire minunea. Scandările pro Piţi vor răsuna până în oraş, aplauzele vor lua locul huiduielilor de duminica trecută, toţi şoferii vor aglomera strada în dorinţa de a testa plăcerea de a şofa.

Pamblica” se va monta în partea intrării de la semafor la “Lăzărică”, la eveniment vor lua parte Benea, Braşoveanu şi Piţi ce vor fi “năuciţi” de mulţumirile la scenă deschisă ale concetăţenilor. Live-urile pe facebook vor depăşi barierele maxime ale audientelor de la #rezist, protestele pentru apă sau eclipsele de lună. Celebra maşină înmatriculată cu numărul “MUIEPSD” nu va fi bine primită în zonă, în cazul în care şi-ar dori tranzitul, aceasta ar risca să fie “bătută” cu pietre de cetăţenii mulţumiţi de înfăptuirea proiectului.

Probabilitatea ca Piţi să anunţe că pentru turnarea covorului asfaltic au fost cheltuiţi doar 30% din cei aproape 1,8 milioane de lei, pentru că administraţia lucrează econom şi cu maxim profesionalism, e maxim. Vor rămâne fonduri pentru 3-4 locuri de joacă reconstruite din temelii, lucruri fantastice realizate de administraţia PSD începând cu 19 august!

Cum? Am băut ceva? Jur că doar apă plată! Îndrăznesc să cred că visele pot deveni coşmar.

Please follow and like us: