Nici o masă fără peşte, nici o avarie fără CRAB. Mulţumim CRAB, poţi pleca!

Nici o masă fără peşte, nici o săptămână fără vreo baclava de la CRAB. Normal că nu ei au spart intenţionat ţeava, nici Piţi chiar. Dar ca să înţelegeţi în ce oraş trăim. Dacă nu-i avaria aia mare care lasă tot oraşul fără apă, e una mai mică ce lasă unul sau mai multe cartiere fără apă. Dimineaţă, cei de la CRAB au fost nevoiţi să uzeze din nou rubrica “Notificări” cu vreo 3 avarii mai mici, aşa cât să lase fără apă, vreo 6 ore, zic ei, câteva străzi. Să citim pe îndelete notificările vitejilor ce nu vor să se apuce de treabă gospodărească şi fac doar cârpeli.

1. “Ca urmare a unei avarii la conducta de distribuţie apă situată pe str. Calea Moldovei, nr. 157 din Mun. Bacău, în data de 24.07.2018, începând cu ora 10.00, se va interveni pentru executarea lucrărilor de remediere.

Durata estimată a intervenţiei este de 6 ore. În acest interval, în funcţie de necesităţile tehnice, este posibilă şi sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonaţii cu branşamente pe str. Austrului, Corbului, Liniştii, Trecătoarea Gherăieşti, Limpedea şi Calea Moldovei, toate numerele fără soţ.”

2. “Ca urmare a unei avarii în căminul de vizitare situat pe str. Arcadie Septilici din Mun. Bacău, în data de 24.07.2018, începând cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrărilor de remediere.

Durata estimată a intervenţiei este de 4 ore. În acest interval, în funcţie de necesităţile tehnice, este posibilă şi sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonaţii cu branşamente pe str. Arcadie Septilici şi Calea Moldovei.”

3. “Ca urmare a unei avarii la conducta de distribuţie apă situată pe str. Poet Carlova din Mun. Bacău, în data de 24.07.2018, începând cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrărilor de remediere.

Durata estimată a intervenţiei este de 6 ore. În acest interval, în funcţie de necesităţile tehnice, este posibilă şi sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonaţii cu branşamente pe str. Poet Carlova şi Ghe. Şincai.”

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat e mesajul ce ar trebui să ne facă să mai zâmbim un pic şi să rezistamn situaţiei dificile.

Mulţumim CRAB, poţi pleca!