Voi aveţi “orbul găinilor”? 222 milioane de euro sunt în “sertarul” judeţului!

Nu vă înţeleg pe unii, adică sunteţi cârcotaşi, contra PSD şi orice altceva dar să nu înţelegeţi că avem proiecte măreţe şi că-s pe masa şmecherilor de la judeţ, nu înţeleg. Ce proiecte văd eu? Asta mă întrebaţi? Păi Braşoveanu, ăsta de-i tartorul pe judeţ, a avut azi o conferinţă de presă în care anunţa că în ultimul “cincinal” am depăşit orice barieră financiară. Cică avem “pe masa” CJ proiecte în valoare de 222 de milioane de euro, din care, atenţie, 111 milioane sunt la infrastructură. Deci podurile alea noi construite, drumurile judeţene date în folosinţă de curând, terasamente, deci astea perfecte în care-ţi rupi căruţa, roaba, maşina sau orice “minune” de-asta de foloseşti să le străbaţi în lung şi-n lat.

În sănătate sunt băgaţi 38 de milioane de euro, dar voi vă plângeţi că staţi câte 3 în pat la internare? Poze trucate, informaţii trunchiate, atât pot spune. Că ăştia 38 milioane de euro înseamnă condiţii de spitalizare cu mult peste cele din Dubai, să fim serioşi. Sunt pe masa CJ. Pe masă zic ei, eu zic pe mă-sa!

Cele 3,6 milioane de euro din educaţia prosperă a judeţului, conţine şi lada de fructe zvârlită pe la nasul nătăfleţilor din zona aia săracă a judeţului, cu care s-au pozat şmecherii ăştia. Că au wc-ul în fundul curţii nu-i totuna cu milioanele astea de euro, oare? Doar nu vroiaţi să bage atâţia bani în “rahat”.

Cum sună ăştia 90 milioane de euro pentru infrastructura judeţului? Cam ca zgomotul produs de maşini când dau prin gropile de la Stănişeşti, Corbasca, Motoşeni, Filipeni sau multe alte zone din judeţ? Tot aşa ecou de propagandă au?

S-au aşezat ăştia la masă şi au prezentat bilanţul 2016-2018, un penibil cu volumul dat la maxim. Dar prostimea stă cu urechile ciulite, că vine iar ziua votului şi dacă mai adăugăm ăstora 222 milioane de euro şi o găleată, un kil’ de ulei şi o pungă cu zahăr, devin ăştia regii hoţiilor pentru încă 4 ani. Sper să fim conştienţi măcar în al 12-lea ceas!