Postacul SSPM e plecat în concediu?

Îl lăudasem pe ăsta de-i postac la SSPM, îl acuzasem de activitate prea stresantă pe facebook, acolo unde afişa aproape zilnic “gogoşile”. Mă săturasem să văd postările cu 7 jokeri pe lângă un petic, o pungă de asfalt zvârlită în parametri tehnici stabiliţi de compartimentul “Drumuri” sau cum au ei în plan să realizeze aia, aia şi aia. Să luaţi cu apă rece tovarăşilor, cu lămâie, ca să taie greaţa. Când colo, văd azi că au o lună de când n-au mai postat ceva, ultimele postari fiind cele cu marea peticire de pe strada Chimiei, tocmai aia de care vorbeam ieri. Băi, deci pozele-s trucate, alea de ieri făcute de mine, atât timp cât ăsta pimpalac de-i la butoanele paginii explica în 6 iunie că pe 13 iunie strada va fi complet peticită. Că nu-i deloc. Dar ce-i mişto e că în continuarea textului anunţa cum că se apucă după această mare realizare de strada… Bicaz.

Corcodel, ăla de lucrează la firma lui peşte prăjit ales în 2016 şi a ieşit pe pierdere în ultimele 12 luni, vindea baclava expirată ăstora de citesc rahaturile postate pe pagină. Extrem de puţini, probabil cei din şleahta partidului sau a ălora de au plecat la Bucureşti pe 9 iunie. Eu aş fi închis pagina atât timp cât pe ea rulează gogoşile lor şi înjurăturile băcăuanilor. Nimic altceva. Că dacă s-ar pune să dea block, ar trebui să le dea la vreo 150 de mii, cam toată populaţia oraşului. Deci ăsta de-i sugativa, a scris asta:

Vom continua, în cel mai scurt timp, și lucrările pe strada Bicaz sau în cartierul Neagoe Vodă.“, auzi cum se pune problema în cadrul unui serviciu public. Ori aia, ori aia. Păi nu aveţi un plan după care vă frecaţi mâinile dimineaţa? Nu aveţi idee în ce nară să vă scobiţi? Aveţi curaj să mai vorbiţi de strada Neagoe Vodă, după ce aţi distrus-o total şi aţi lăsat-o baltă. Până vă hotărâţi să vă apucaţi de ceva, strada Bicaz a ajuns ca după bombardamentele siriene…